DVIJE OKRUGLE GODIŠNJICE PROSLAVLJENE U VIJEĆNICI OPĆINE MEDULIN

 

Načelnik Općine Medulin Ivan Kirac i direktor Turističke zajednice Mihael Idžaković primili su u vijećnici Općine Medulin  gđu Antoniu Bavaro  povodom   pedesete godišnjice njenog boravka u smještajnim objektima Arena Hospitality grupe u Medulinu, te povodom njenog osamdesetog rođendana.

 

Gđa Bavaro   u  Autokampu Medulin boravi  trenutačno sa svojom brojnom obitelji – trojicom sinova, nevjestama, unukama i unucima, a prvi je put došla u Kamp  Medulin prije pedeset godina.

 

Inače,  gđa Bavaro je Šišanka koja su udala za Talijana, živi  u Italiji, ali je ljubavlju prema svom rodnom kraju zarazila i svog pokojnog supruga, koji je nažalost preminuo upravo ovdje, u  medulinskom autokampu.  Kako sa sjetom govori ova pozitivna i  vesela osamdesetogodišnjakinja, duh njenog supruga je upravo ovdje u  Medulinu i tu se osjeća kao da je još uvijek s njim.

 

Pohvalila je Autokamp Medulin naglasivši da, iako se u  njega dosta uložilo,   voli dolaziti  upravo u ovaj kamp koji je zadržao svoju prirodnost i u kojem ima jedinstvenu mogućnost ujutro uz more, uživati u sjenu stoljetnih stabala te hraniti vjeverice.

 

Načelnik Općine  Medulin Ivan Kirac  uručio je gđi Bavaro Monografiju Općine Medulin kako bi ju, u vrijeme dok boravi u Italiji, listala i podsjetila se  ljepota naše Rivijere. 

 

Mihael Idžaković , direktor Turističke zajednice Općine Medulin gđi Bavaro čestitao joj je 80-ti rođendan i zahvalio joj se što je   već pedeset godina naš  vjeran gost, uručivši joj  simbol  TZOM – skulpturu Šampjera uz prigodan poklon paket.

 

Čestitkama i zahvalama pridružio se i Roberto  Hrelja, direktora Autokampa Medulin,  uručivši gđi Bavaro   zahvalu Arena Hospitality grupe, obzirom da je gđa Bavaro vjeran gost ne samo autokampa Medulin u kojem boravi po dva mjeseca godišnje, posljednjih pedeset godina, već i drugih  smještajnih objekata, Histrie, Belvedera, Verudele, u kojima je dočekivala nove godine, provodila uskršnje blagdane i dr.

 

Emotivan i dirljiv susret  s živopisnom gđom Antonijom  nastavljen  je kratkim druženjem u vijećnici Općine Medulin  na koncu kojeg je gđa   zaključila kako je u ovih pedeset godina Medulin jako napredovao i pretvorio se u  značajno turističko odredište, ali je naglasila kako  smatra da ne bi trebalo više graditi nove smještajne kapacitete, već razvijati  i održavati postojeće.