Kada ste posljednji put provjerili svoj vid? Ne škiljite više?

Svakim danom do 30.07.2022. od 09:00 do 13:00 sati ispred optike Vision Center Pula, Ciscuttijeva 18 besplatno provjerite oštrinu vida i saznajte jeste li kandidat za specijalistički pregled vida.

Akcijom Ne škilji više!optika Vision Center Pula želi senzibilizirati javnost i podignuti svijest kod građana o važnosti redovitog pregleda vida, prevenciji, ali i pravovremenoj korekciji vida. Oči su čovjekov najvažniji organ jer gotovo 90% svih informacija iz vanjskog svijeta dobivamo putem osjetila vida. Međutim, čak 2.5 milijarde ljudi na svijetu nema korekciju vida kakva je potrebna svakom pojedincu. Velika većina živi u uvjerenju da jednostavno ne mogu vidjeti bolje jer su s tim naučeni živjeti. Zbog današnjeg tempa i načina života sve više vremena provodimo ispred digitalnih ekrana što negativno utječe ne samo na vid, već i na cjelokupno zdravlje.

Redoviti pregledi vida od iznimne su važnosti jer znatno poboljšavaju način i kvalitetu života. Preporuka je da se vid provjerava barem jednom godišnje pa čak i onda kada je naizgled sve u redu. Pozivam sve građane da nas do 30.07. posjete u šatoru ispred optike Vision Center Pula i besplatno provjere oštrinu vida i saznaju jesu li kandidat za specijalistički pregled vida i dioptrijske naočale. Akcijom Ne škilji više! cilj nam je da brigu o vidu učinimo pristupačnom svima jer zdrav vid bitan je u svim prilikama, svim ljudima i u svakoj životnoj dobi. – izjavio je optometrist Bc. Dino Softić

Osim besplatne kontrole vida, u sklopu akcije Ne škilji više! zaigrajte i kolo sreće gdje možete osvojiti vrijedne nagrade i popuste u optici. Trebate li nove dioptrijske naočale birajte između akcija; 1+1 GRATIS gdje – dva progresiva možete dobiti po cijeni jednog ili 1+1 GRATIS za jednojakosne naočale.

Zapitajte se kad ste posljednji put bili na kontroli vida, posjetite optiku Vision Center Pula na pulskoj adresi Ciscuttijeva 18 ili ih kontaktirajte na broj telefona 052 235 700 i odmah rezervirajte svoj termin besplatnog pregleda vida.