Dođite u petak 29.srpnja na preventivno-edukativnu radionicu u 18.15 sati na rivi u Medulinu

Sutra, 29. srpnja, s početkom u 18 sati, na rivi u Medulinu, Osipovica bb (pored sjenice), održati preventivno-edukativna radionica za djecu na temu primjene Konvencije UN-a o pravima djeteta. Na radionici, pod vodstvom umjetničke udruge Medulin Art, sudjelovat će djeca iz Ukrajine i Hrvatske koja će svojim likovnim radovima poslati poruku o svojim pravima na život i sigurnost.

Radionicu će posjetiti načelnik Policijske uprave istarske Alen Klabot i predstavnici Ministarstva unutarnjih poslova, policijska klapa Sv. Mihovil te umjetnica Ana Rucner, kao promotorica MUP-ove kampanje ”Manje oružja, manje tragedija”. Osim njih, radionicu će posjetiti i predstavnik Općine Medulin, zatim direktor Turističke zajednice općine Medulin Mihael Idžaković te direktorica tvrtke Art Hill Iva Šalamon Reškovac.  

Naime, policijska klapa i Ana Rucner nastupit će sutra navečer na humanitarnom koncertu  festivala Rocks&Stars @ Cave u rimskom kamenolomu Cave Romane u Vinkuranu. Ana Rucner će na violončelu, koje je nastalo od dragovoljno predanog oružja, zajedno s policijskom klapom i mladim glazbenicima iz Ukrajine pozvati na mir, sigurnost i kvalitetu života za svu djecu svijeta.

 Pozivamo Vas da prisustvujete preventivno-edukativnoj radionici u 18.15 sati u Medulinu, a također Vas pozivamo da popratite i humanitarni koncert u Vinkuranu u 21 sat, gdje će biti izloženi i dječji radovi koji će nastati na preventivno-edukativnoj radionici.