Srpanj na Medulin Rivieri i u znaku 6 “Ribarskih klapskih večeri”

Ribarske klapske večeri, projekt TZO Medulin sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo, u punom je jeku. Mjesec srpanj već je lagano iza nas, sa 6 održanih manifestacija i novim uspomenama i doživljajima koji dugo neće izblijediti.  Svakako je srpanj bio dobar početak jedne nove retro manifestacije te dobra uvertira za ponovna druženja i nove posjete tijekom kolovoza.

„Ribarske klapske večeri“, u znaku i mirisu djetinjstva na našim prostorima, u znaku srdele i vina, klapske pjesme – baš kao što su nekada slobodno obiteljsko vrijeme provodili naši stari i jednostavno,   ugođaj Mediterana kakav je nekada bio – to je ono što možete doživjeti i što vas očekuje i tijekom kolovoza na manifestaciji Ribarske klapske večeri, u mjestima Medulin Riviere – Medulinu, Premanturi, Banjolama i Pješčanoj Uvali.

Do sada je, tijekom srpnja održano  6 večeri ( 6. i 20. srpnja u Premanturi, 13. i 27. srpnja u Medulinu, 7. srpnja u Banjolama i 28. srpnja u Pješčanoj Uvali );  na kojima smo se svi zajedno  dobro zabavili i uživali.

O atmosferi sa srpanjskih manifestacija, ukoliko niste bili, možete vidjeti na fotografijama u prilogu.  Dosadašnje su večeri i druženja pokazala veliki interes domaćih ljudi i dragih nam gostiju Riviere, koji su u velikom broju posjetili manifestacije, kušali srdele i vino, zapjevali i zaplesali uz Klapu Škerac te se prepustili atmosferi sreće, odmora, druženja, smijeha, zabave i životnih radosti.

Dobro posjećene i prihvaćene i od mještana i od gostiju, Ribarske klapske večeri nastavljaju se i u kolovozu kada će se održati:

 
  • 10. i 24. kolovoza u Medulinu na Rivi – trg kod Malina
  • 3. i 17. kolovoza u Premanturi na Placi
  • 11. i 18. kolovoza u Banjolama u uvali Portić – Paltana bar
  • 25. kolovoza U Pješčanoj Uvali, Beach bara Batana

Manifestacije se odvijaju od 19 do 23 sata.

U sklopu manifestacije možete uživati u tradicionalnoj pjesmi medulinske Klape Škerac i ribljim jelima.

U Medulinu i Premanturi  u zabavi im se pridružuje i banjolski band Quattro Redicool, a organizirana je i animacija za djecu od strane udruge MedlinArt

Manifestacija Ribarske klapske večeri sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo u iznosu od  184.834,25 kn.

 

Dobro nam došli i u kolovozu!