Top of the pops band, grupa Vigor i veliki vatromet na Baljanskoj noći 3. rujna

Jedna od najpoznatijih kulturno-zabavnih manifestacija u Istri – Baljanska noć bit će održana, nakon dvogodišnje stanke, u subotu 3. rujna. Ova širom poznata tradicionalna manifestacija redovito okupi velik broj posjetitelja, a organizatori Turistička zajednica općine Bale i Općina Bale, pobrinuli su se da i ove godine bude tako.

Za početak publiku će zagrijati Top of the pops band.

Nakon nastupa Top of the pops, oko 23:00 sata, prirediti će se veliki vatromet. Organizatori najavljuju pravi svjetleći spektakl koji će zaparati nebo iznad Bala. Zasigurno će Baljanima i njihovim gostima pravi vatromet prirediti i grupa Vigor čiji nastup slijedi nakon vatrometa. Ova grupa svojim nastupom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, pa smo sigurni da izvrsna atmosfera neće izostati na njihovom nastupu na Baljanskoj noći.

Nakon grupe Vigor na pozornicu će vraća Top of the pops band čiji će nas nastup popratiti do dugo u noć, ili kao što je to već uobičajeno trajat će do jutra.

Ovogodišnja Baljanska noć počinje u 21 sat, bit će održana na lokaciji na igralištu pored sportske dvorane. Upravo je to mjesto na kojem se Baljanska noć održavala do sredine 80-ih godina, kada je preseljena na Trg La Musa. Tradicionalno tijekom održavanja Baljanske noći štošta će se moći kupiti i na prigodinim štandovima.