Pulska noć održat će se 23. rujna

Po završetku ovogodišnjeg bogatog Pulskog kulturnog ljeta, u sklopu kojeg se održalo više od 70 programa na različitim pulskim lokacijama, već u subotu, 23. rujna ulicama najvećeg istarskog grada održat će se tradicionalna fešta Pulska noć koju građani prepoznaju i rado joj se odazivaju.

S početkom u 19 sati na tri lokacije, TržniciPortarati i na Forumu nastupit će šest izvođača, a sve posjetitelje očekuje i nezaobilazna gastro ponuda. Zabavni i bogat program trajat će sve do ponoći, a na svim će lokacijama nastupiti lokalni izvođači, poznati domaćoj publici.

Gustafi i Čarobna frula nastupit će na Forumu, publiku na Portarati zabavljat će glazbeni sastavi Double Dose i The PrimoTajo Blues Band, a na Tržnici Mauro & Irena Giorgi i Domino Band – tribute to Oliver. Na Tržnici će ujedno  Budimir Žižović-Žižo u pulskoj padeli pripremiti pedoče na buzaru, a cijena porcije iznosit će 25kn.  

Cjelokupni program trajat će do ponoći, a Puljani željni domaćih izvođača doći će na svoje te se pritom zabaviti, zaplesati ili jednostavno prošetati centrom Pule. Petosatni program osmišljen je za različite afinitete i uzraste, a koncepciju potpisuje Vlado Orlić, dok je za tehničke i logističke potrebe zadužena Javna ustanova Pula Film Festival.