Poziv mještanima – Javno predstavljanje nacrta SECAP – a – Akcijski plan održivog energetskog razvitka i prilagodbe klimatskim promjenama

Općina Medulin poziva sve mještane da prisustvuju javnom predstavljanju nacrta SECAP-a, Akcijskog plana održivog energetskog razvitka i prilagodbe klimatskim promjenama koje će se održati u četvrtak 29.09.2022. godine s početkom u 18 sati u multimedijalnom centru 3mc u Medulinu.

Donošenjem SECAP-a propisati će se mjere za ublažavanje klimatskih promjena, a koje će Općina Medulin provesti. Također, plan će propisati i mjere koje mještani mogu poduzeti radi povećanja korištenja obnovljivih izvora energije, energetske obnove zgrada i drugo.

S obzirom na važnost navedenog dokumenta, pozivamo Vas da se aktivno uključite, prisustvujete javnom izlaganju te svoje prijedloge i mišljenja istaknete na javnom izlaganju i dostavite na e-mail: savjetovanje@medulin.hr  ili osobno u Pisarnicu Općine Medulin, Medulin, Centar 223.

U tijeku je i internet savjetovanje s javnošću, a više o savjetovanju pronađite na linku: http://medulin.hr/poziv-savjetovanje-s-javnoscu-secap-akcijski-plan-odrzivog-energetskog-razvitka-prilagodbe-klimatskim-promjenama/