Ove nedjelje dugo očekivani „Sakramenski LIVE na medulinskoj Placi“

Ove će nedjelje 9. listopada 2022. godine, s početkom u 19:30 sati, nakon dugog iščekivanja ljubitelja i pratitelja, na medulinskoj Placi ponovno zasvirati medulinski pop rock band Sakramenski.

Specifični i prepoznatljivi po zvuku i tekstovima autorskih pjesama koje su uvijek i isključivo na medulinskom dijalektu, publiku u nedjelju očekuju koncertnom promocijom svog novog, trećeg albuma. Uz Nenada Radoševića – Ruzinu i Kristijana Siladića koji čine core Sakramenskih, tu su i Mirjana Siladić, Toni Cukon, Oliver Barić, Romina Peti, kojima se pridružuju eminentni i priznati pulski glazbenici Davor Milovan – Bili i Domagoj Pavletić, dvojac koji s bandom surađuje i na pripremi novog materijala.

Tako će fanovi moći čuti nove i još neobjavljene pjesme, kao i starije svima znane i voljene uspješnice: od novih „Za me stvorena“, „Sveta Nježa“, „Vične ljubavi“, do hitova poput „Kuntenat“, „Vrime gre“, „Živote tornaj se“, „Neverin“, „Strah me“, „Meduline“, „Odor novembra“, „Đardini“ i niz drugih.

Koncert „Sakramenski LIVE na medulinskoj Placi“ je besplatan za sve zainteresirane

posjetitelje, a organizira ga Udruga Sakramenski u sklopu projekta „Dupla doza vitamina B(aština) i K(ultura) za zdravije pojedince i zajednicu, te potprograma „Glazba i smijeh za dušu i tijelo (+kazalište i film), Volume 2“, uz financijsku potporu Općine Medulin i Turističke zajednice općine Medulin.

Uz poziv svim mještanima, Puležanima i šire na zajedničko druženje i guštanje u odličnoj glazbi, organizatori napominju da će za potrebe pripreme i realizacije događaja medulinska Placa biti zatvorena za promet od 15 do 24 h.