Dođi u Grad!

U petak, 28. listopada, u 17 sati Društvo arhitekata Istre – Sekcija Djeca i arhitektura, održat će kreativnu radionicu na kojoj će djeca, pod stručnim vodstvom arhitekata, sagraditi kupolu (prijave: sekcija.dia@gmail.com).
 
U u Artsudio gallery Pula (Porta Stovagnana 5) na rasporedu je radionica keramike kurinuki tehnikom, japanskom tehnikom kojom se predmet izdubljuje iz jednog komada gline. Na Forumu će posjetitelje, uz popratnu gastro ponudu, zagrijavati DJ Tricky D.
Za dobru glazbu na Portarati od 20 sati zadužen je Duo Sunrise, dok će u ulici sv. Teodora (plato kod Shipyarda i Trikotaže) atmosferu podići DJ Sword i i Anton Gergorić na violini.
 
Udruga Puppeta priprema radionicu u subotu, 29. listopada, od 10 do 12 sati, a najmlađi će se moći iskušati u izrađivanju lutke na koncu (prijave: puppeta.hr@gmail.com), najmlađe ljubitelje priča zabavit će Birikina u Parku grada Graza u 10:30.
Popodnevni i večernji program održati će se na Forumu od 17 sati, kada će posjetitelje zagrijavati DJ Matt uz ponudu gastro programa, a u ulici sv. Teodora od 21 sati Groovoteka.
 
Programu se priključuje udruga Pula Nightlife s Halloween zabavom u ponedjeljak 31. listopada.
Proslava Noći vještica započinje u Zerostrasse u 18:30 za osnovnoškolski uzrast uz DJ-a i Zemlju zabave, a riječki DJ Ogi zabavljat će stariji uzrast od 23 do 05 h. Uliks, Bolero, Rustico i Pietas Julia priključit će se programu😀