Gradonačelnik Zoričić susreo se s građanima MO Veruda i Nova Veruda

 

 

Održana i posljednja dva posjeta mjesnim odborima u sklopu jesenskog obilaska

U ponedjeljak, 28. listopada 2022. godine gradonačelnik Pule Filip Zoričić, zajedno sa zamjenicima i suradnicima, a u sklopu redovitih javnih tribina s građanima, susreo se sa stanovnicima Mjesnih odbora Veruda i Nova Veruda.

Uvodno je prisutnima prikazana prezentacija s prikazom aktivnosti iz Programa građenja 2022. godine, te naredni planovi malih komunalnih akcija za 2023. godinu.

Građanke i građani tom su prilikom postavljali pitanja o završetku projekta uređenja Trga kralja Tomislava iz 2013. godine, uređenju parkirališta iznad Osnovne škole Veruda, boćalištu iznad teniskih terena na Verudi, prometnici u Fachinettijevoj ulici, jednosmjernom prometovanju i preregulaciji prometa u gornjem dijelu Palisine, Mardeghanijeve i De Franceschijeve ulice, osiguravanju dodatnih parkirališnih mjesta, proširenju pješačkog prolaza između Gervaisove i Šenoine ulice, vaganju otpada za kućanstva te odvozu zelenog otpada. Osim postavljanja pitanja, iznosili su i svoje primjedbe te prijedloge za poboljšanje kvalitete življenja.

Gradonačelnik Filip Zoričić napomenuo je da će od 1. siječnja 2023.godine jednom mjesečno dolaziti u svaki mjesni odbor te ujedno okupljenima poželio ugodne predstojeće blagdane.