Poslovni susreti poduzetnica Istre i Ljubljane u Loboriki

Delegacija  Zajednice slovenskih poduzetnica (Skupnost slovenskih podjetnic)  s predsjednicom Martom Turk posjetila je u četvrtak 23.3. članice udruge BPW Pula kojom prigodom su se održali poslovni susreti u Loboriki , restoran Vesna Loborika.

Predsjednica BPW Pula dr.sc. Alida Perkov u pozdravnom govoru istaknula je 22-godišnju suradnju između dva kluba, koja je započela zajedničkim istupom predsjednica 2001.godine Turk i Perkov u UNECE u Genevi , a kasnije i u Podunavskoj poduzetničkoj konferenciji u Ulmu.  Poslovni susreti održali su se već u Ljubljani i Vodnjanu, te je ovo već treći klupski susret poduzetnica.

 Susret poslovnih žena Slovenije i Istre odlična je prilika za razmjenu iskustava i dobrih praksi, povezivanje i sklapanje novih poznanstava, a svakako i poslovnih prilika. 

Nakon uzajamnog predstavljanja poduzetničkih djelatnosti članica, održan je Lobbying for shopping BPW članica. Članice su dale podršku otvaranju novog kozmetičkog salona u Loboriki ( salon Kati), i sudjelovale u prodajnoj izložbi proizvoda mediteranskog bilja 8 Svijet biljaka)  i rukom oslikanih svilenih šalova ( S-hand).

Uzvratna posjeta planira se najesen u Ljubljani.