FNC ARMAGEDON Jamnica Pro Sport i Memorijal Damir Demarin ove subote 01. travnja u Medulinu

Borilački spektakli na području općine Medulin više nisu strana pojava. Već tradicionalne borilačke večeri u Medulinu i ove godine razveseliti će ljubitelje ovoga sporta, a FNC ARMAGEDON Jamnica Pro Sport održati će se ove subote, 01. travnja 2023. godine s početkom u 20:00 sati u sportskoj dvorani Osnovne škole dr. Mate Demarina.

Održavanje ovog poznatog borilačkog spektakla najavili su jučer, 27. ožujka 2023. godine načelnik Općine Medulin Ivan Kirac, direktor Turističke zajednice Općine Medulin Mihael Idžaković, predsjednik pulske udruge Legija Tomislav Markulin, trener i organizator Zelg Galešić te borci Erik Pletikos i Antonija Šibić.

Tomislav Markulin, najavljujući subotnje borbe istaknuo je kako su karte u prodaji od utorka 28. ožujka 2023. godine od 12 sati po cijeni od 10 – 50 eura, a mogu se kupiti u Caffe baru Nebeski u Medulinu te u pulskom klubu Trojan nakon 17 sati.  Ukupno se predviđa 700 gledatelja, a u prodaji će biti oko 500 karata. Pozvao je sve zainteresirane gledatelje da na vrijeme kupe svoje karte kako bi se izbjegle gužve na dan eventa i kako bi svi zainteresirani na vrijeme pribavili svoje ulaznice. Istaknuo je kako subotnja priredba FNC ARMAGEDON Jamnica Pro Sport ima i memorijal Damir Demarin u čast na prerano preminulog bivšeg zamjenika načelnika Općine Medulin koji je jako volio ovaj sport. Tako se od 14 najavljenih borbi, 12 borbi odvija u sklopu FNC ARMAGEDON, a 2 borbe u sklopu Memorijala Damir Demarin za koji se organizatori nadaju da će postati tradicionalna priredba.

Načelnik Općine Medulin Ivan Kirac prilikom konferencije za novinare iskazao je zadovoljstvo ponovnim održavanjem borilačkih priredbi na području općine Medulin, osobito održavanje Memorijala Damir Demarin „Posebno me raduje što će se dvije borbe održati u čast prerano preminulog Damira Demarina te mu ovime izražavamo jedan vid zahvalnosti obzirom da je izrazito volio ovaj sport. Ovime također, želimo poslati poruku kako podržavamo borilačke sportove u dvoranama i ringovima, a ne u školama, na ulicama i u parkovima. Borilački sportovi su dobrodošli u našu općinu te čestitam Zelgu i Tomislavu na uspjehu, pratim njihov rad i njihove borce i veselim se borilačkom spektaklu u subotu u Medulinu.„ izjavio je načelnik Ivan Kirac te pozvao sve mještane, posjetitelje i prijatelje općine Medulin da se pridruže pravom borilačkom spektaklu u subotu.

Direktor Turističke zajednice Općine Medulin Mihael Idžaković istaknuo je kako, uz razvoj Medulina kao destinacije za pripremu  nogometaša i atletičara, Turistička zajednica usmjerena i na razvoj te praćenje ostalih sportova koji pokazuju potencijal za pripreme sportaša u pred i post sezoni. Sukladno analitikama, MMA je treći sport u svijetu nakon nogometa i košarke te je izrazio zadovoljstvo što će se brand Medulin rivijera spomenuti u medijima pred tako velikom bazom fanova.

Zelg Galešić i ove godine pripremio je svoje borce za spektakl u Medulinu, a istaknuo je i kako će se na dan priredbe sve borbe moći pratiti uživo na portalu 24 sata. Pozvao je sve zainteresirane da podrže ovaj događaj kupnjom karata, a zadovoljan je i što je Medulin postao nezaobilazna destinacija za vrhunski borilački sport koji svake godine donosi novitete. Tako je prošle godine u Medulinu održano i Prvenstvo Hrvatske, a ove godine na borilačku priredbu stižu i najbolji talenti iz regije i šire uz rekordan broj od 14 mečeva.

Pridružite se nezaboravnom borilačkom spektaklu  FNC ARMAGEDON Jamnica Pro Sport i Memorijal Damir Demarin ove subote 01. travnja 2023. godine u školskoj sportskoj dvorani OŠ dr. Mate Demarina Medulin s početkom u 20 sati.

FIGHT CARD

BANTAM ( – 61 KG)

Michael Marić (Hrvatska) – Benjamin Abazović (Bosna i Hercegovina)

Nikola Pavlović (Srbija) – Gaj Rukavina (Hrvatska)

PEROLAKA ( – 66 kg)

Erik Pletikos (Hrvatska) – Boris Stanić (Srbija)

Leo Ounok (Austrija) – Philip Šarić (Hrvatska)

LAKA ( – 70 KG)

Enis Muqaj (Hrvatska) – Akos Denes (Mađarska)

Luka Ceranja (Hrvatska) – Matej Žvigač (Hrvatska)

VELTER ( – 77 KG)

Nikola Pavlović (Hrvatska) – Ibraim Mandev (Bugarska)

David Trivunović (Hrvatska) – Amir Jugo (Bosna i Hercegovina

SREDNJA ( – 84 KG)

Frano Brnada (Bosna i Hercegovina) – Sevastianu Vasile (Italija)

Tomislav Stampar (Austrija) – Tauras Kuskys (Litva)

POLUTEŠKA ( – 93 KG)

Darko Sviben (Hrvatska) – Gojko Kalanj (Srbija)

Dražen Šalić (Hrvatska) – Andres Ramos (Slovenija)

SUPERFIGHTS

Abraham Abi Are (Hrvatska) – David Travnicek (Austria)

Antonija Šibić (Hrvatska) – Alicia Pisciotto (Italija)