Poziv za dodjelu termina za održavanje programa u utvrdi Fort Bourguignon u 2023. godini

Grad Pula objavio je Poziv za dodjelu termina za održavanje programa u utvrdi Fort Bourguignon u 2023. godini. U utvrdi se mogu održavati glazbeni, glazbeno-scenski programi, dramski, književni i izložbeni programi te predstavljanja i promocije, a ne mogu programi koji šire nacionalnu, rasnu, vjersku, spolnu, socijalnu netrpeljivost ili netrpeljivost prema određenim skupinama ili pojedincima.

Pravo podnošenja prijave na Poziv imaju pravne i fizičke osobe koje se bave organizacijom programa. Termine za održavanje programa u utvrdi dodjeljuje Povjerenstvo za programe u prostorima kulturno-povijesnih spomenika.

Poziv je otvoren do 11. svibnja 2023.godine, odnosno do popune termina. Obavijest o zatvaranju Poziva bit će objavljena na službenim stranicama Grada Pule-Pola www.pula.hr.

Prijave se obvezno dostavljaju elektroničkim putem. Grad Pula može zatražiti od prijavitelja dostavu dokumentacije i u izvorniku.

Prijavu na Javni poziv, sa svim obveznim prilozima, prijavitelj podnosi u PDF formatu slanjem e-maila na adresu: PISARNICA@PULA.HR

U naslovu e-maila mora biti naznačeno: „Javni poziv – Fort 2023″

Prijave zaprimljene nakon roka, odnosno nakon zatvaranja poziva i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Poziv za dodjelu termina za održavanje programa u utvrdi Fort Bourguignon u 2023. godini i prijavnicu možete pronaći ovdje.