DANI NOGOMETA BRANKO BUBIĆ

Iza nas su prvi Dani nogometa Branka Bubića!  NK Istra 1961 se ovim putem želi još jednom zahvaliti svim trenerina i klubovima koji su se odazvali i prisustvovali ovoj manifestaciji. Iznimni smo zahvalni i partnerima iz španjolske LaLige i Deportivo Alavesa, koji su prepoznali potencijal hrvatske lige i igrača, te uspješno proveli cijeli projekt na obostrano zadovoljstvo, kažu.

Nakon interaktivnog treninga za igrače i kruga stručnih predavanja za trenere prvog dana, zatvorili smo Dane nogometa veoma borbenim turnirom. Ekipe U11 HNK Gorice, HNK Rijeke, NK Lokomotive, NK Domžala, FC Kopera i NK Istre 1961 odmijerile su snage tijekom drugog dana. Na turniru je pokazana izrazita želja za igrom, timski duh i kvalitetan nogomet, a niti uzbuđenja nije nedostajalo, jer je rezultatski poredak bio vrlo gust. Finale su zaključili Istra 1961 i Lokomotiva, koje je završilo 1:1, odnosno 2:1 za Istru nakon serije penala!

Čestitamo i svim ostalim ekipama na marljivom radu i uspjehu! Nagrade su potom uručili Branko Devide Vincenti, Ante Erceg, Dario Marešić, Mihael Rovis i Dario Ružić, a trofej je pobjednicima dao Ivan Bubić.🏆

Vidimo se ponovo slijedeće godine na Danima nogometa Branka Bubića.

#ForzaIstra