Ove subote 29. travnja u Šantaduru „Medulinski FOTO POINT“ – izložba polaznika tečaja “osnove digitalne fotografije” udruge Format

Ove će subote, 29. travnja 2023., s početkom u 18.30 sati u medulinskom centru Šantadur, biti otvorena fotografska izložba „Medulinski FOTO POINT“. Radi se o skupnoj izložbi polaznika tečaja „Osnove digitalne fotografije“ kojeg je upravo u prostoru centra Šantadur Udruga ljubitelja fotografije Format provela ove zime.

Na izložbi će biti predstavljeno 35 odabranih radova polaznika tečaja kojega je Udruga Format provela tijekom proteklih nekoliko mjeseci za zainteresirane mještane s područja općine Medulin, a koji je kroz svoj program javnih potreba sufinancirala upravo Općina Medulin.

Tijekom tečaja koji je zahvaljujući potpori Općine za polaznike bio besplatan, oni su kroz teorijski i praktični dio i radionice pod vodstvom stručnih i iskusnih voditelja, članova Udruge Format, savladali osnove korištenja fotoaparata te naučeno primijenili bilježeći objektivom motive, posebnosti, kulturne i prirodne ljepote na raznim lokacijama unutar područja općine Medulin.  

S iznimnim zadovoljstvom stoga organizatori i domaćini, Udruge Format i Sakramenski pozivaju sve zainteresirane na otvorenje izložbe „Medulinski FOTO POINT“ ove subote u Šantadur – centar baštine i održivog razvoja (Katikulić 1) u Medulinu.