Prvenstvo Hrvatske Opatija, KBK Planet Sport

Na državnom prvenstvu u Opatiji  7 medalja za pulske kadete

 U nazočnosti brojnih mladih sportaša, Opatija je u subotu 22.04.2023. bila domaćin kickboxing Prvenstva Hrvatske u disciplinama light contact (LC) za starije kadete i low kick (LK) za juniore i seniore .

Nastupilo je 267 natjecatelja iz 47 hrvatska kluba a uspješni su ponovno bili mladi borci pulskog KBK Planet Sporta koji su osvojili tri zlata, jedno srebro i  tri bronce, uz pratnju trenera Senada Trešnjića i Ervina Karamana.

Za najuspješniji natjecatelja prvenstva proglašen je stariji  kadet David Vretenar, koji je nakon tri odlične borbe osvojio prvo mjesto u light contactu (LC) u težinskoj kategoriji do 47 kg. Državni prvak u LC postao je  još i Patrick Petrić u kategoriji stariji kadeti do 57 kg

Ostali rezultati prvo mjesto Luka Grabar u kategoriji do 32 kg, drugo mjesto Niko Stojkovski do 32 kg, Vito Lazarić treće mjesto do 37 kg i Tin Petrić treće mjesto do 42 kg, Velike  medalje na ovako značajnom prvenstvu gdje su obračunali sa starijim uzrastom iako još uvijek mlađi kadeti. 

Održani turnir u Opatiji platforma je za odabir natjecatelja za mjesto u Hrvatskoj kickboxing reprezentaciji, a do ljeta preostaju još ostala pojedinačna prvenstva u Zaboku 13.05. i Osijeku 03.06.2023.