ODRŽAN 19. OLIMPIJSKI FESTIVAL DJEČJIH VRTIĆA U MEDULINU

U četvrtak je u Medulin održan 19. Olimpijski festival dječjih vrtića u organizaciji Sportske zajednice općine Medulin sa početkom u 10 sati na terenima Arena sport centra Kažela.

Dječji vrtić Ližnjan nastupio je sa ekipama Bubamarci šumarci i More, Dječji vrtić Sunčica sa ekipom Sunčica i Dječji vrtić Medulin nastupio je sa ekipama Bubamare, Ježići, Leptirići, Pomer, Premsići, Ribice i Zvjezdice sa ukupno 134 natjecatelja. Nakon svečanog mimohoda, podizanja olimpijske zastave i paljenja olimpijske baklje natjecanje je počelo sa atletskim disciplinama.

Mališani su se natjecali u trčanju na 50 metara, štafeti 4×25 metara, bacanju loptice u dalj i skoku u dalj, malom nogometu i rukometu.

Pehar za ukupnog pobjednika odnijela je grupa Bubamare iz Dječjeg vrtića Medulin, dok je nagradu za fair play odnijela grupa More iz Dječjeg vrtića Ližnjan.

Sportska zajednica općine Medulin želi zahvaliti Hrvatskom olimpijskom odboru, Općini Medulin i Arena hospitality group na pomoći i sponzorstvu ovog događaja.