Tereza Kesovija – koncert u dvorcu Morosini Grimani u Svetvinčentu 22.lipnja 2023 u 20.30.


Veliko nam zadovoljstvo objaviti da će legendarna pjevačica Tereza Kesovija održati koncert 22. lipnja 2023. godine u prekrasnom Morosini Grimani Kaštelu u Svetvinčentu.

Ovo će biti prilika da se svi ljubitelji Terezine glazbe okupe i uživaju u nezaboravnom glazbenom iskustvu u prekrasnom okruženju Kaštela u Svetvinčentu. Stoga ne propustite ovaj jedinstveni događaj i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Tereza Kesovija, jedna od najvećih glazbenih zvijezda s ovih prostora, oduševit će publiku svojim prekrasnim glasom i sjajnim izvedbama svojih najvećih hitova. Osim toga, najavljujemo da će se na koncertu pojaviti i njeni stalni pratitelji iz Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Slovačke.

Ulaznice su već u prodaji na www.eventim.hr i prodajnim mjestima  :  Agencija Activa Travel Istra u Puli,  Petrol benzinskim postajama, Tisak Mediji i Exclusive Change mjenjačnicama u pulskom City Mall-u  i Konzumu u Šijani. Stoga požurite i osigurajte svoje mjesto na koncertu Tereze Kesovije.
 Vidimo se u Kaštelu u Svetvinčentu!

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju i zahvaljujemo što ćete događaj objaviti u vašem cijenjenom mediju.