UNIPU – sutra počinju besplatne pripreme za državnu maturu

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli i ove godine organizira besplatne pripreme za državnu maturu iz hrvatskog jezika, engleskog jezika i matematike. Polaganje državne mature preduvjet je za upis u željeni program za učenike koji završavanju srednje škole. Na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli se besplatne pripreme za polaganje državne mature održavaju petu godinu zaredom i to je prva institucija koja je započela s takvom praksom u Hrvatskoj. 
Ove godine pripreme će se održati putem Teams platforme
Za sada je pristiglo nešto manje od 600 prijava od čega je 95% iz RH. Pripreme počinju engleskim jezikom u četvrtak, 25.5., u 15:45, a moguće se prijaviti putem mrežnih stranica Sveučilišta J. Dobrile u Puli. 
 
U pripreme se budući studenti mogu uključiti i naknadno. 
 

Iskustva dosadašnjih polaznika

Stella: Slušala sam pripreme 2020. i zahvaljujem profesoricama iz matematike i hrvatskog jezika bez kojih zasigurno ne bih ostvarila rezultate koje jesam. Ove pripreme su mi stvarno koristile i puno ste mi pomogli.

Helena: Iako sam vjerojatno kap u moru onih koji pohađaju vaše internetske pripreme za maturu, želim vam reći – hvala! Hvala na izdvojenom vremenu i podijeljenom znanju. Radite izvrstan posao!