Voditeljska ekipa

U autu, vrtu, uredu, šetnji, kući ili stanu, vedra ekipa Medulin FM-a ima uvijek pozitivnu stranu.

Nicole Vojak Štoković

Nakon završenog studija talijanskog jezika i književnosti vratila se u svoj rodni Medulin. Vedra i vesela
instruktorica yoge koju najbolje opisuje ples i pokret. Svoju svestranost želi nadopuniti novim
izazovom na radiju. Životni moto: per aspera ad astra.

nicole@medulinfm.com

Kristina Iveković

Pjevajući sa osmijehom na licu, put ju je naveo u Istru u koju se, na prvi pogled beznadno zaljubila i odlučila ostati – trajno! Pjevanje je njezina prva ljubav koju je, na veliko zadovoljstvo spojila sa radijem, pa se nemojte iznenaditi kad vam za dobro jutro i zapjeva koju! Kad nije na pozornici ili na valovima pozitive, možete je angažirati i kao svog osobnog fitness instruktora, što je još jedna njezina velika strast! Životni moto – manje mozguj, više srcuj!

Dominik Dolenc

Naš Pomerac glumu je magistrirao na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. S njim možete zaplesati jedan argentinski tango. Predan je svom kazališnom i filmskom pozivu stoga voli učiti nove vještine. Za sebe bi rekao da je „dite Mediterana“.

Jelena Vitasović

Prepoznatljiv glas i stas istarske medijske scene, a sada i Medulin FM-a.

Carpe diem” njen je moto otkad zna za sebe. Jutarnji je tip i radi čim otvori oči! Ljudi je pokreću i nema mira dok u dan ne utrpa sve što se može, pa i više od toga. Dvostruka je Riba u horoskopu, sa jednom papigicom u kući i malim bijelim bichon-havanese psićem. Ima i dvadesetpetogodišnje novinarsko i voditeljsko iskustvo. Zadnji euro dala bi za novo putovanje i dobru knjigu. I da, najveći je gurman na svijetu!

jelena@medulinfm.com